Hur avslutar jag mitt medlemskap?

• Om du vill säga upp ditt medlemskap finns det flera sätt, välj det som passar dig bäst. Uppsägningen kommer gälla från den dagen du meddelar oss din uppsägning, inte från den dagen vi hanterar ditt ärende.

• Kom in till valfri klubb under bemannade öppettider så hjälper vi dig direkt.

• Fyll i kontaktformuläret som du hittar nere till höger via sidan "Frågor och svar" eller genom att klicka här: Frågor och svar.
    • Eller maila till kundsupport@stc.se ange då ditt kundnummer och typ av ärende i ämnesraden.
    • Ring oss på  010-888 56 98 eller chatta med oss. Öppettider hittar du här.

Om du har bindningstid på ett löpnade medlemskap kan du meddela oss din uppsägning i förtid och det avslutas då efter bindningstiden. Uppsägningstiden på löpnade medlemskap är två månader.