Hur kommer jag in vid obemannade öppettider?

• Du kan börja träna direkt efter ditt köp, genom att använda QR-kod via STC appen.
    Så här öppnar du dörren med STC-appen:

1. Öppna STC-appen och logga in
    2. Välj den anläggning du önskar passera in på längst upp på skärmen
    3. Tryck på dörrikonen längst upp till höger och följ instruktionerna, följt av att scanna QR-koden och passera in

STC-appen som finns gratis att ladda ner i App Store och Google Play

Så här gör du vid inpassering med medlemskort:

1. Håll ditt medlemskort framför kortläsaren
    2. På vissa av våra klubbar finns det en kod-dosa som efterfrågar en kod, den koden är i dessa fall dina 4 sista siffror i personnumret
    3. Välkommen in