Jag kan inte komma in på obemannade tider, varför?

• Testa att ta ut kortet ur plånboken, ibland läser kortläsaren av fel kort.
    • Du kan bara ha ett aktiverat kort i taget. Har du köpt ett nytt kort blir det gamla inaktiverat.
    • Klubben du ska träna på måste ingå i ditt kort.
    • Kräver den klubb du träna på att du slår in en Pin-kod? Har du slått rätt PIN-kod? Pin-koden är de fyra sista siffrorna i ditt personnummer. Om du slår fel kod för många gånger blir du till slut spärrad och då behöver ditt kort synkronisreas om innan det börjar fungera igen.