Hur bokar jag ett pass?

• Boka dig på våra gruppträningspass genom vår app, den kan du ladda ner via App Store eller Google Play. Du kan även boka via vår hemsida.

Ditt användarnamn är e-postadressen som du har registrerat hos oss och lösenordet är de sex första siffrorna i ditt personnummer, om du inte angett ett eget lösenord i din profil.

Om det ändå inte fungerar att logga in, kontakta kundsupport så hjälper vi dig!