Hur bokar jag ett pass?

• Boka dig på våra gruppträningspass genom vår app, den kan du ladda ner via App Store eller Google Play. Du kan även boka via vår hemsida.

Ditt användarnamn och lösenord är e-postadressen som du har registrerat samt ditt valda lösenord. Om du glömt bort ditt lösenord kan du enkelt återställa det genom att trycka på knappen "logga in" på hemsidan följt av "glömt lösenord" sen följa instruktionerna.

Om det ändå inte fungerar att logga in, kontakta kundsupport så hjälper vi dig!