Jag har bytt kontonummer/Betalkort, hur ändrar jag det hos er?

 • För dig som betalar ett löpande abonnemang via Autogiro:

  Du registrerar ditt kontonummer genom att besöka vår hemsida sedan logga in på din profil. Väl inloggad trycker du på den "lilla gubben" (Mitt konto) längst upp till höger, scrolla ner till "Ditt medlemskap", klicka sedan "Hantera",  fyll i ditt kontonummer. Det kontonummer du anger måste vara kopplat till ditt personnummer. 

  Du kan också göra det genom att söka autogiromedgivande via din internetbank eller genom att fylla i en kontonummerblankett som finns att hämta i receptionen.

  Ändrar du kontonummer efter den 15:e i månaden kan det komma en faktura för din träningsavgift med en faktureringsavgift om 56 kr. Banken kan inte garantera att de hinner lägga upp ett nytt medgivande på det nya kontonumret. Du kan betala en månadsavgift direkt i kassan för att undvika att få en faktura, men då måste betalningen ske före den 20:e varje månad.

  För dig som betalar ett löpande abonnemang via betalkort/RCP:

  Du registrerar ditt kortnummer genom att besöka vår hemsida sedan logga in på din profil. Väl inloggad trycker du på den "lilla gubben" (Mitt konto) längst upp till höger, scrolla ner till "Ditt medlemskap", klicka sedan "Hantera",  fyll i ditt kortnummer. 

 • Fick du svar på din fråga?

    

  Vilken information saknar du?