Jag vill provträna, kan jag det?

• Självklart kan du provträna hos oss. Vi erbjuder en veckas provträning per person och år för alla som fyllt 16 år. Det kostar 100 kr och innefattar ett fysiskt träningskort som gör det enkelt att boka pass och träna under obemannade tider. Väljer du sedan att teckna ett medlemskap behöver du inte betala någon ny kortavgift.

Önskar du istället bara provträna en dag kostar det 150kr.

Du registrerar din provvecka eller provträning på plats på valfri bemannad klubb, se hur våra klubbar är bemannade på https://www.stc.se/klubbar/. Glöm inte giltig ID-handling!