Hur registrerar jag ett kontonummer/kortnummer?

• För dig som betalar ett löpande abonnemang via Autogiro:

Du registrerar ditt kontonummer genom att besöka vår hemsida sedan logga in på din profil. Väl inloggad trycker du på den "lilla gubben" (Mitt konto) längst upp till höger, scrolla ner till "Ditt medlemskap", klicka sedan "Hantera",  fyll i ditt kontonummer. Det kontonummer du anger måste vara kopplat till ditt personnummer.

Du kan också besöka någon av våra klubbar och be om att få fylla i en kontonummerblankett som finns att hämta i receptionen så lägger vi upp det åt dig.

För dig som betalar ett löpande abonnemang via Betalkort/RCP:

Du registrerar ditt kortnummer genom att besöka vår hemsida sedan logga in på din profil. Väl inloggad trycker du på den "lilla gubben" (Mitt konto) längst upp till höger, scrolla ner till "Ditt medlemskap", klicka sedan "Hantera",  fyll i ditt kortnummer.